Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 15:00 – 20:30 & Τετάρτη: 10:00 – 14:00

Ορθοδοντική ενηλίκων

Ορθοδοντική ενηλίκων
tom-cruise-braces-spathis-orthodontics-ampelokipoi-athens

Ορθοδοντική ενηλίκων

Σήμερα με τη βελτίωση του επιπέδου ποιότητας ζωής και τη διαφοροποίηση των κοινωνικών σχέσεων των ανθρώπων όλο και περισσότεροι ζητούν τη βοήθεια του ορθοδοντικού για να λύσουν προβλήματα, που θα βελτιώσουν τη λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος καθώς και την αισθητική του προσώπου, αποκτώντας έτσι ένα όμορφο χαμόγελο με ίσια δόντια. Περίπου 25 έως 30% των ασθενών μας σήμερα είναι ενήλικες που επισκέπτονται τον ορθοδοντικό, αναζητώντας βελτίωση της λειτουργίας του στόματος και ταυτόχρονα να αποκτήσουν ένα πιο όμορφο χαμόγελο. Η διαφορά στην ορθοδοντική θεραπεία μεταξύ παιδιών και ενηλίκων είναι ότι στους ενήλικες δεν περιμένουμε μεταβολές στην οστική αύξηση γι’αυτό απαιτείται μια διαφορετική αντιμετώπιση. Η θεραπεία στους ενήλικες γίνεται κυρίως με ακίνητους ορθοδοντικούς μηχανισμούς που κολλώνται στην εξωτερική (μεταλλικά ή κεραμικά), ή στην εσωτερική (γλωσσικά σιδεράκια) πλευρά των δοντιών. Τελευταία η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους διαφανείς νάρθηκες Invisalign.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ορθοδοντική υπηρεσίες ενηλίκων

apnoia-upnou-orthodontika-provlimata-spathis-orthodontics-ampelokipoi-athens

Άπνοια ύπνου και θεραπεία

Αυτό που όλοι ξέρουμε ως ροχαλητό, σε ορισμένες περιπτώσεις που είναι έντονο μπορεί να συνδυάζεται με καταστάσεις άπνοιας...

leukansi-spathis-orthodontics-athens-ampelokipoi

Λεύκανση των δοντιών

Μετά το τέλος της ορθοδοντικής θεραπείας, μπορούμε να αναδείξουμε το αποτέλεσμα με τη λεύκανση των δοντιών του ασθενούς.

Invisalign-spathis-odontiatros-ampelokipoi

Τι είναι το Invisalign

Η θεραπεία με Invisalign είναι η ορθοδοντική θεραπεία που γίνεται όχι με τα γνωστά σιδεράκια, αλλά με μία σειρά από λεπτές, αόρατες μεμβράνες που αγκαλιάζουν τα δόντια και εφαρμόζουν απόλυτα σ' αυτά.

invisalign-spathis-orthodontics-athens-ampelokipoi

Τέλος θεραπείας-Συγκράτηση

Όταν ολοκληρωθεί η θεραπεία πρέπει να μεριμνήσουμε ώστε τα δόντια να σταθεροποιηθούν και να διατηρηθούν στη νέα τους θέση

Θεραπεία ορθοδοντικών προβλημάτων, οι τρόποι και η σωστή προσέγγιση. Μάθετε περισσότερα

Με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε

Ανακάλυψε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε

s

Επικοινωνήστε μαζί μας

Με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα

    orthodontiko-iatreio-spathi-logo

    Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την πιο σύγχρονη και ποιοτικά καλύτερη ορθοδοντική θεραπεία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και με υψηλά επίπεδα υγιεινής.

    Where to find us

    Social Share