Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 15:00 – 20:30 & Τετάρτη: 10:00 – 14:00

Φθορίωση

Φθορίωση
fthoriosi-dontion-spathis-orthodontics-iatreio-athina

Φθορίωση

Κατά τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας ο μικρός ασθενής μας πρέπει να τηρεί όλα όσα του υποδείξαμε για την υγιεινή του στόματος και των δοντιών του. Επειδή όμως η ορθοδοντική θεραπεία διαρκεί αρκετά, καλό θα είναι να γίνεται φθορίωση των δοντιών δύο φορές το χρόνο. H φθορίωση γίνεται τοπικά στα δόντια, εύκολα και γρήγορα ως εξής: γεμίζουμε δύο μαλακούς νάρθηκες με gel φθοριούχου νατρίου και τους τοποθετούμε αγκαλιάζοντας τα δόντια του παιδιού. Μετά από δύο λεπτά, οι νάρθηκες αφαιρούνται από το στόμα και ο ασθενής δεν ξεπλένει για δύο ώρες. Έτσι γεμίζουμε τις αποθήκες φθορίου των δοντιών των μικρών ασθενών μας αυξάνοντας κατακόρυφα την άμυνα τους απέναντι στην τερηδόνα. Έχει διαπιστωθεί, ότι με τη φθορίωση επιτυγχάνεται μείωση της τερηδόνας περίπου 60%.

Σε συνδυασμό λοιπόν με την καθημερινή φροντίδα και το βούρτσισμα των δοντιών εξασφαλίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας θα παραμείνουν γερά, υγιή και χωρίς να προσβληθούν από τερηδόνα!

Θεραπεία ορθοδοντικών προβλημάτων, οι τρόποι και η σωστή προσέγγιση. Μάθετε περισσότερα

Με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε

Ανακάλυψε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε

s

Επικοινωνήστε μαζί μας

Με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα

    orthodontiko-iatreio-spathi-logo

    Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την πιο σύγχρονη και ποιοτικά καλύτερη ορθοδοντική θεραπεία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και με υψηλά επίπεδα υγιεινής.

    Where to find us

    Social Share