Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 15:00 – 20:30 & Τετάρτη: 10:00 – 14:00

spathisorthodontics

Οι ορθοδοντικοί

παίδων και ενηλίκων
spathis-odontiatrio-athina
Είναι μέλος:

του Οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών

της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος

της Ε.Ο.Γ.ΜΕ

του Επαγγελματικού συλλόγου Ορθοδοντικών

του DGKFO

της European Orthodontic Society

της World Federation Orthodontics

Παντελής Σπαθής

Ο Παντελής Σπαθής αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 1977, άσκησε την γενική Οδοντιατρική επί οκτώ χρόνια στον Πειραιά και από το 1988 έως το 1991 ειδικεύθηκε στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας της Γερμανίας, όπου κατόπιν κρατικών εξετάσεων έλαβε τον τίτλο του ειδικού Ορθοδοντικού. Το 1992 παρουσίασε επιτυχώς την διδακτορική του διατριβή με θέμα την αύξηση του κονδύλου της κάτω γνάθου και ανακηρύχθηκε διδάκτωρ med. dent από το Πανεπιστήμιο της Λειψίας. Από το τέλος του 1991 ασκεί αποκλειστικά την ορθοδοντική στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζοντας εργασίες του, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στη θεραπεία με λειτουργικά μηχανήματα, θεραπείες σε προβλήματα σύγκλεισης και θεραπεία σε παιδιά σχολικής ηλικίας.
Το 2007 απέκτησε την πιστοποίηση για τη γλωσσική ορθοδοντική με τη μέθοδο incognito.Το 2011 απέκτησε την πιστοποίηση και άδεια για τη θεραπεία ασθενών με τη χρήση της μεθόδου Invisalign.

spathis-odontiatrio-athina-eleni-spathi
Είναι μέλος:

του Οδοντιατρικού συλλόγου Αθηνών

της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος

της Ε.Ο.Γ.ΜΕ

του Επαγγελματικού συλλόγου Ορθοδοντικών

του DGKFO

της European Orthodontic Society

Ελένη Σπαθή

Η Ελένη Σπαθή αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006, και ειδικεύθηκε στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας της Γερμανίας, όπου κατόπιν κρατικών εξετάσεων έλαβε τον τίτλο του ειδικού ορθοδοντικού το 2011.

Στο ίδιο Πανεπιστήμιο εξειδικεύθηκε στους ασθενείς με σχιστίες και στις μεθόδους αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων κοντά στους καθηγητές Prof. Dr. Dannhauer και Prof. Dr. Dr. Hemprich.
Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το 2012 απέκτησε την πιστοποίηση και άδεια για τη θεραπεία ασθενών με τη χρήση της μεθόδου Invisalign.
Η Ελένη Σπαθή ασκεί αποκλειστικά την Ορθοδοντική στην Αθήνα.

Το χαμογελο σας

Στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την πιο σύγχρονη και ποιοτικά καλύτερη ορθοδοντική θεραπεία, σ’ένα φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον, με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και με υψηλά επίπεδα υγιεινής και αποστείρωσης που θα συνοδεύουν τη θεραπεία σας. Μετά το τέλος της θεραπείας, η στοματική υγεία, το λαμπερό χαμόγελο και η αυτοπεποίθηση που αποκτήσατε, θα σας συνοδεύουν για όλη τη ζωή σας.

Θεραπεία ορθοδοντικών προβλημάτων, οι τρόποι και η σωστή προσέγγιση. Μάθετε περισσότερα

Με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε

Ανακάλυψε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε

s

Επικοινωνήστε μαζί μας

Με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα

    orthodontiko-iatreio-spathi-logo

    Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την πιο σύγχρονη και ποιοτικά καλύτερη ορθοδοντική θεραπεία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και με υψηλά επίπεδα υγιεινής.

    Where to find us

    Social Share