orthodontiko-iatreio-spathi-ampelokipoi

Ορθοδοντικό Ιατρείο Σπαθή

Οι ορθοδοντικοί Παντελής Σπαθής και Ελένη Σπαθή, είναι ειδικευμένοι στην πρόληψη και στη θεραπεία ορθοδοντικών προβλημάτων παιδιών και ενηλίκων. Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας και να σας πληροφορήσουμε για ό,τι πιο νέο υπάρχει στον τομέα της ορθοδοντικής θεραπείας.

Κεραμικά σιδεράκια

Μεταλλικά σιδεράκια

Γλωσσική ορθοδοντική

Λεύκανση των δοντιών

Φθορίωση

Άπνοια ύπνου και θεραπεία

invisailgn-provder-dentist-athens
Συγχρονη και Αισθητικη Ορθοδοντικη

Τι είναι το Invisalign;

Η θεραπεία με Invisalign είναι η ορθοδοντική θεραπεία που γίνεται όχι με τα γνωστά σιδεράκια, αλλά με μία σειρά από λεπτές, αόρατες μεμβράνες που αγκαλιάζουν τα δόντια και εφαρμόζουν απόλυτα σ’ αυτά. Μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από πιστοποιημένους ορθοδοντικούς.

Ψηφιακό Ιατρείο

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιείται ο σύγχρονος ψηφιακός ενδοστοματικός 3D σαρωτής iTero, ο οποίος αποτυπώνει γρήγορα και κυρίως με ακρίβεια τις οδοντοστοιχίες και τους μαλακούς ιστούς του στόματος.

Χαμογελάμε στη ζωή

Ενημερωθείτε για τις ορθοδοντικές υπηρεσίες παίδων και ενηλίκων, τους τρόπους και τη σωστή προσέγγιση.
spathis-orthodontics-athens-ampelokipoi-glossika-siderakia
Ορθοδοντικες θεραπειες

Περιστατικά

Δείτε χαρακτηριστικές περιπτώσεις ασθενών μας πριν και μετά την ενδεδειγμένη ορθοδοντική θεραπεία. Σύρετε τα βελάκια αριστερά-δεξιά για να δείτε το πριν και το μετά της θεραπείας.
entonos-sinostismos-ano-kato-gnathos-before-spathis-orthodontics-athens-ampelokipoi entonos-sinostismos-ano-kato-gnathos-after-spathis-orthodontics-athens-ampelokipoi
Drag

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να επισκεφθώ έναν ειδικό ορθοδοντικό;

Ο ορθοδοντικός είναι ο οδοντίατρος που ειδικεύθηκε τρία χρόνια επιπλέον σε κάποιο πανεπιστήμιο για τα ορθοδοντικά προβλήματα. Είναι ο πλέον κατάλληλος να αποφασίσει για την ορθοδοντική θεραπεία παιδιών και ενηλίκων, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα όμορφο χαμόγελο, ισορροπημένη σύγκλειση των δοντιών και σωστή λειτουργία του στόματος.

Γιατί πρέπει να βάλω σιδεράκια;

Τα στραβά δόντια δεν καθαρίζονται καλά και δεν μπορούν να συντηρηθούν σωστά με συνέπεια σχηματισμό τερηδόνας, δημιουργία ουλίτιδας και τέλος απώλεια δοντιών. Άλλα ορθοδοντικά προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν σύνδρομο κροταφογναθικής άρθρωσης, πονοκεφάλους, περιοδοντίτιδα και πόνους στον αυχένα. Η ορθοδοντική θεραπεία μας βοηθά να απαλλαγούμε απ'όλα αυτά, βελτιώνει το χαμόγελό μας και αυξάνει την αυτοπεποίθηση μας.

Σε ποια ηλικία αρχίζει η ορθοδοντική θεραπεία;

Η πρώτη εξέταση του παιδιού πρέπει να γίνεται στα 6 με 7 του χρόνια, όταν δηλ. αρχίζουν να ανατέλλουν τα μόνιμα δόντια. Όσο νωρίτερα ανακαλύπτουμε ορθοδοντικά προβλήματα, τόσο καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνουμε με μικρότερη προσπάθεια. Θα προτείναμε μια επίσκεψη στον ορθοδοντικό στην ηλικία των 6 με 7 ετών ακόμη και αν νομίζετε ότι όλα είναι εντάξει. Αυτά που πρέπει να προσέχουν οι γονείς στο παιδί τους και με αφορμή αυτό να επισκεφθούν τον ορθοδοντικό είναι:
• Δυσκολία στη μάσηση ή στην ομιλία
• Θηλασμός δακτύλου, χείλους, ή γλώσσας
• Συνωστισμός δοντιών ή διαστήματα μεταξύ δοντιών
• Πολύ πεταχτά δόντια
• Θόρυβος κατά το άνοιγμα ή το κλείσιμο του στόματος
• Τρίξιμο των δοντιών
• Αναπνοή από το στόμα
• Στενή υπερώα
• Ασυμμετρία στα δόντια και το πρόσωπο
• Παρατεταμένη παραμονή παιδικών δοντιών ή απώλεια δοντιού

Ποια είναι τα οφέλη της ορθοδοντικής θεραπείας;

Με την ορθοδοντική θεραπεία έχουμε αξιοσημείωτα οφέλη τόσο στο αισθητικό όσο και στο λειτουργικό επίπεδο.
• Βελτίωση της στοματικής υγιεινής με την πρόληψη της τερηδόνας και της περιοδοντικής νόσου
• Θεραπεία έκτοπων ή στραβών δοντιών
• Πρόληψη προβλημάτων άρθρωσης και ομιλίας
• Σωστή λειτουργία και βελτίωση της πέψης
• Αποφυγή μυϊκής υπερφόρτωσης και εξάλειψη πονοκεφάλων και πόνων στον αυχένα, που σχετίζονται με μια κακή σύγκλειση.

s
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη επίσκεψη

Η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν. Στην πρώτη επίσκεψη συζητάμε μαζί σας τις προσδοκίες και τις όποιες ανησυχίες πιθανόν έχετε για την ορθοδοντική θεραπεία. Παίρνουμε το ιστορικό υγείας, γίνεται ο κλινικός έλεγχος του στόματός σας και σας ενημερώνουμε για το ορθοδοντικό σας πρόβλημα, τις προτεινόμενες λύσεις και τις διαθέσιμες επιλογές.
a
ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΠΑΘΗ

Τα Νέα μας

Με τη δημοσίευση αυτή, θέλουμε να απευθυνθούμε κυρίως στους ασθενείς που ταλαιπωρούνται από τις άφθες, καθώς και σε όσους θα ήθελαν να μάθουν γι’αυτές. Είναι μικρές πληγές, που εμφανίζονται κατά καιρούς στο στόμα, υποτ

Στο παρακάτω άρθρο προσπαθούμε να απαντήσουμε στις πιο κοινές ερωτήσεις που μας θέτουν οι υποψήφιοι ασθενείς μας. Ελπίζουμε μέσα από τις απαντήσεις μας να βοηθήσουμε, ώστε να γίνει περισσότερο κατανοητή η ορθοδοντική

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Ενημερωθείτε πρώτοι από το ορθοδοντικό ιατρείο Σπαθή για όλα τα νέα σχετικά με την στοματική υγιεινή.

    orthodontiko-iatreio-spathi-logo

    Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την πιο σύγχρονη και ποιοτικά καλύτερη ορθοδοντική θεραπεία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και με υψηλά επίπεδα υγιεινής.

    Where to find us

    Social Share